Sähköinen kuljetustilaus

Ajomestarit

Pitkälle vietyä kuljetuspalvelua

Hyvä maineemme logististen palvelujen tuottajana perustuu arvoihimme, joista keskeisimpiä ovat

  • rehellisyys
  • luotettavuus
  • keskinäinen kunnioitus ja kuunteleminen
  • yhteistyökumppanien ja henkilöstön arvostaminen
  • avoimuus

Ajomestarit – Vastuullinen valinta

Ajomestarit Oy on vastuullinen yritys, joka tiedostaa kuljetusalan ympäristövaikutukset. Minimoimme haitallisia vaikutuksia, kiinnittämällä huomiota kuljettajiemme ajotapaan sekä melu-, pakokaasu- ja muiden ympäristöhaittojen pienentämiseen. Ajomestarit on liittynyt kuljetusalan energiatehokkuussopimukseen ja yrityksen ympäristöjärjestelmälle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti.

Vähäpäästöisempää kalustoa

Ympäristöohjelman tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä. Uusimme kalustoa vähäpäästöisemmäksi ja polttoainetaloudellisemmaksi, suosimalla biodieseliä sekä vähentämällä tyhjäkäyntiä. Tavoitteiden jatkuvaan seurantaan olemme luoneet kuljettajakohtaisen sähköisen ajotaparaportoinnin.

Ajomestareiden ympäristöpäämäärät

  • Estää kemikaalien ja öljyn pääsy ympäristöön
  • Vähentää kuljetustoiminnan aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä
  • Pitää jätteiden kierrätys vähintään nykyisellä hyvällä tasolla

Ympäristöpäämäärät liittyvät sellaisiin ympäristömuutoksiin, jotka ovat kokonaan tai osittain yrityksemme toimintojen, tuotteiden tai palveluiden seurausta, ja joihin voimme vaikuttaa. Ajomestareiden ympäristöpäämäärät perustuvat yrityksen toiminnan ympäristövaikutusten analyysiin.

Näistä Ajomestarit tunnetaan

EDELLÄKÄVIJYYS

Olemme edelläkävijä ja vastuullinen toimija ympäristöasioissa sekä jokapäiväisessä liikenneturvallisuudessa. Toteutamme omaehtoista nopeusvalvontaa esimerkiksi koulun edessä: viestit ajonopeudesta tulevat ajantasaisesti kuljettajan mobiiliin ja työnjohdolle..

Yrityksellämme on vuodesta 2014 lähtien ollut koko toiminnan kattava toimintajärjestelmä, jolla on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioinnit.

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Olemme luotettava, kuunteleva ja ketterä toimija, joka tuntee asiakkaat ja heidän haasteensa niin hyvin, että voimme kehittää molempien toimintaa yhdessä. Pyrimme pitkäikäisiin ja arvostettuihin kumppanuuksiin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

OSAAVA JA SITOUTUNUT HENKILÖSTÖ

Laadun perustana on ammattitaitoinen henkilöstö, jolla on oikea asenne. Jokaisella työntekijällämme on vastuu toteuttaa työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

JATKUVA KEHITTÄMINEN JA HYVINVOINTI

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme varmistaaksemme tehokkaan ja taloudellisesti kannattavan toiminnan sekä asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyyden.
 

Ajomestarit

ajomestarit-viiva.png

1963

Ajomestarit Oy perustetaan, kun Nokia Oy Ab:n paperinjalostus haluaa tilata kuljetuspalvelunsa paikalliselta yritykseltä.

Harry Soltin, Jorma Ranta ja Timo Kuusela perustavat yrityksen.

ajomestarit-viiva.png

1983

Yrityksen osakekanta siirtyy Kuljetusliike Veljekset Tuomolan haltuun. Saman vuosikymmenen lopulla Tuomolat luopuvat yrityksestä, jonka ostaa kaksi heidän työntekijäänsä. Ajomestarit Oy:ssä on tuolloin 11 työntekijää ja seitsemän ajoneuvoa.

Pentti Palo ja Pekka Aalto jatkavat yrittäjinä.

ajomestarit-viiva.png

1990-luku

Lama koettelee Suomen talouselämää. Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luottamus kantaa kuitenkin vaikeiden vuosien yli. Vuosikymmenen lopulla Ajomestarit kasvaa voimakkaasti pirkanmaalaisen teollisuuden vanavedessä. Vuosituhannen vaihtuessa yritys työllistää jo kolmisenkymmentä kuljettajaa.

ajomestarit-viiva.png

2004

Toinen Ajomestareiden omistajista myy omistuksensa Pekka Aallolle, joka jatkaa toiminnan kehittämistä yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön kanssa.

ajomestarit-viiva.png

2010

Yhtiön työntekijät Sami Sipilä ja Toni Murtoniemi tulevat osakkaiksi.

ajomestarit-viiva.png

2013

Ajomestarit täyttää 50 vuotta. Yrityksellä on noin 50 työntekijää ja ajanmukainen, kysyntää vastaava kuljetuskalusto, hyvin toimiva varastointipalvelu sekä tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistava strategia.

ajomestarit-viiva.png

2014

Ajomestarit uudistaa johtamisjärjestelmäänsä Tekesin Liideri-ohjelmasta rahoitetulla projektilla. Projektin päätyttyä Pekka Aalto siirtyy hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi ja 1.1.2015 Toni Murtoniemi siirtyy toimitusjohtajaksi. Yritys saa toimintajärjestelmälleen ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit.

ajomestarit-viiva.png

2016

Ajomestarit saa uudet omistajat, kun Pekka Aalto myy kaikki osakkeensa yrityksen toimivalle johdolle.

ajomestarit-viiva.png

2017

Ajomestarit aloittaa VIP-auton vuokrauspalvelut.

ajomestarit-viiva.png

2018

Ajomestarit laajentaa tilaushenkilöliikenteeseen ja messukuljetusten kokonaispalveluun.

ajomestarit-viiva.png

2020

Varastotoiminta laajenee. Ajomestareilla on 70 työntekijää ja laadukas yhteistyökumppaniverkosto. COVID-19 vaikuttaa tapahtumakuljetuksiin.

Ajomestarit keskittyy ydinosaamiseensa. Pitkälle vietyä palvelua, olkaa hyvä!

ajomestarit-viiva.png

2023

Uudet toimitilat käyttöön.

Liikevaihto näkymä yli 10 miljoonan euron.

Vuoden lopussa 60 vuotta.

Pitkälle vietyä palvelua, saa käyttää!